Zwarte potloden kleine aantallen. Te leveren vanaf 100 stuks uit voorraad. Onbedrukt, bedrukt tot 5 kleuren en Full Colour.

Eco promotieartikelen en duurzame relatiegeschenken worden geaccentueerd door dit logo: Eco logo Promotoday

Zwarte potloden kleine aantallen.

Hè Hè, eindelijk gevonden hoor. Precies wat ik zocht. Zwarte mini potloodjes. En het hout is ook nog eens zwart. Dat is mooi. Daar wil ik een prijs van hebben. Nou vooruit u vraagt een vrijblijvende offerte aan…. En dàn volgt de kater. Minimale afname 1008 stuks. Ja kom op zeg. Zóveel heb ik er niet nodig. Ik wil er 150 hebben. Kent u het, die teleurstelling?

Korte zwarte potloden kleine hoeveelheden

Een goed voorbeeld is de aanstaande geboorte van een zoon of dochter. U verwacht circa 150 kennissen en familieleden op kraamvisite. Dat zou leuk zijn, alle bezoekers een lief klein zwart potloodje meegeven met de naam van uw aanstaande zoon of dochter erop. Zie foto hierboven. Zwart op zwart bedrukt. Maar zilvergrijs bedrukken om de naam extra te accentueren kan natuurlijk ook.

Korte- en lange zwarte potloden kleine aantallen uit voorraad.

Promotoday werd regelmatig geconfronteerd met die teleurstelling. ” Waarom kan ik er nu geen 150 of 250 bestellen?”  ” Dit potlood is precies wat we zochten en nu spreken jullie van een minimale hoeveelheid van meer dan 1000 stuks “. En juist voor die bedrijven die slechts een kleine hoeveelheid willen bestellen heeft Promotoday zowel korte- en standaard zwarte potloden zonder gum in voorraad. Wel een beetje duurder dan de standaard hoeveelheden bij de fabriek, maar we kunnen echt niets beginnen met 1000 potloden.

En kunnen ze in deze kleine hoeveelheden ook bedrukt worden dan?

Ja dat kan. Zowel standaard- als korte zwarte potloden kleine aantallen kunnen we onbedrukt en bedrukt leveren. Van 1-5 kleuren, afhankelijk van uw logo. Maar ook Full Colour bedrukt.

Vraag offerte aan

Eigendomsrechten

AH Holding B.V. behoudt zich alle eigendomsrechten en andere rechten voor van Promotoday.nl en informatie via Promotoday.nl
omtrent de aangeboden producten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AH Holding B.V. is het niet toegestaan
informatie en/of huisstijl te kopiëren, te  vermenigvuldigen of te bewerken anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.
Niets uit de tekst of foto´s in de website van Promotoday.nl mag op enige wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.

Hieronder een greep uit onze kleine- en grote relaties