sample-policy

Duur verzending

Indien in voorraad duurt het toesturen van samples binnen Nederland circa 1-2 dagen. Vanaf onze buitenlandse fabrikanten circa 5-7 dagen.

Kosten

U betaalt altijd de stukprijs van het sample plus verzendkosten zowel vanuit Nederland als daarbuiten. Prijzen verzending kunnen variëren van circa 5 euro tot 16 euro.
Bij opdracht worden de kosten van sample en verzendkosten in mindering gebracht op de factuur.

Retourneren

Samples kunnen NIET worden geretourneerd en worden NIET gecrediteerd.

Bijdrage aan een beter milieu

Promotoday wordt wekelijks geconfronteerd met een groot aantal te versturen samples. Om het willekeurig aanvragen enigszins te beperken maar vooral ook om het milieu te ontlasten stellen wij veelal afhankelijk van fabrikant kwalitatief hoogwaardige foto’s ter beschikking.

Eigendomsrechten

AH Holding B.V. behoudt zich alle eigendomsrechten en andere rechten voor van Promotoday.nl en informatie via Promotoday.nl omtrent de aangeboden producten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AH Holding B.V. is het niet toegestaan informatie en/of huisstijl te kopiëren, te vermenigvuldigen of te bewerken anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Niets uit de tekst of foto´s in de website van Promotoday.nl mag op enige wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.

 

Hieronder een greep uit onze kleine- en grote relaties