Tarwestropennen.

Tarwestro pennen. Vroeger wisten we niet dat resten uit landbouwartikelen zouden kunnen worden gebruikt bij de productie van pennen. Inmiddels weten we wel beter.

Soorten pennen uit tarwestro.

Pennen uit tarwestro worden dikwijls gecombineerd met andere materialen. De houder kan bijvoorbeeld geproduceerd zijn uit kurk, bamboe of kunststof. De onderdelen uit metaal of kunststof.
De clip evenals
de punt en drukmechanisme zijn o.a. gemaakt uit ABS plastic of polypropyleen met- of zonder tarwestrovezels.

Budgetpennen.

De categorie tarwestro pennen omvat diverse pennen voor een laag budget Allereerst zijn ze duurzaam. Daarnaast zijn er in deze categorie tarwestropennen mogelijkheden voor een laag budget. Mooi meegenomen toch? Hieronder vind je dus binnen elke soort voorbeelden daarvan.

Pennen uit tarwestro
Alle tarwestro pennen
Blauwschrijvende tarwestro pen
Pennen uit 100% tarwestro
Duurzame Eco balpen kurk
Kurken pennen met tarwestro
Bamboe tarwestro balpen
Bamboe pennen met tarwestro

Bedrukte pennen uit tarwestro.

Zwarte tarwestropen

Promotoday levert zowel onbedrukte- als bedrukte tarwestropennen. Aangenomen dat een pen in het algemeen een zekere levensduur heeft, geldt dat ook voor zijn bedrukking. De bedrukking in de vorm van bijvoorbeeld een logo, tekst of slogan loopt hiermee parallel. Kortom bedrukte pennen zeggen zoveel meer.

Soorten bedrukkingen.

Er zijn heel wat mogelijkheden op dit gebied. Allereerst de zeefdrukmethode. Daarnaast zijn de tampondrukmethode, rondom bedrukking. een paar goede voorbeelden van wat er zoals mogelijk is. Ook meerdere posities op de houder, 1-4 kleuren op clip of houder zijn mogelijk. Zelfs onder de clip of in het verlengde ervan. Tenslotte mag ook Fullcolour bedrukking zeker niet worden vergeten. Al met al mogelijkheden genoeg.

Onbedrukte- en bedrukte Eco vriendelijke pennen uit tarwestro bestellen.

Op iedere product pagina kunt u snel via het offerte formulier een aanvrage doen. Bovendien kunt u de aantallen, kleuren en gewenste levertijd aangeven .

Eco pennen uit 100% tarwestro of bamboe pennen met tarwestro details?

Bamboe tarwestro balpen

Allereerst is de combinaties van bamboe met tarwestro bijzonder chique om te zien. Bijvoorbeeld foto links. Daarnaast zijn kurken pennen met een tarwestro clip ook een leukte optie. Tot slot is kiezen voor een pen die voor 100% is geproduceerd uit tarwestro een uiting van eenvoud en transparantie.

Gevectoriseerd bestand.

Wanneer je een gevectoriseerd bestand extreem vergroot dan zie je als het goed is scherpe randen. Wanneer je echter allemaal karteltjes ziet duidt dit op niet gevectoriseerd bestand. Zoals bijvoorbeeld een jpg, gif of png bestand. Ook een standaard pgf bestand is niet voldoende.

Het enige wat we van je nodig hebben om jouw duurzame tassen tot iets moois te maken is een gevectoriseerd eps, ai of pdf bestand. Weet je wat dit is? Dergelijke bestanden laten bij een sterke vergroting van je afbeelding een superscherpe lijn zien. Maar dat is niet zo bij een jpg of gif afbeelding. Hierbij krijg je aan de randen kleine karteltjes te zien. Zie afbeelding rechts. In onze kennisbank hebben we iets meer geschreven over een gevectoriseerd bestand.

Online offerte aanvragen.

Je bent dus op zoek naar een leuke goede tarwestro pen. Wordt het een pen die wat duurder is en lekker lang schrijft? Kwaliteit voorop. Kleur en details zijn niet onbelangrijk. Ligt de pen lekker in de hand? Een pen met grip. Draai- of drukmechanisme, een metalen clip misschien? Er zijn zoveel details die een rol spelen in uw keuze. In het offerte formulier op iedere product pagina kunt u uw keuzes kenbaar maken.

Aan welke categorieën moet ik denken?

Denk bij pennen uit tarwestro naast tarwestropennen ook aan bamboepennen in combinatie met tarwestro, bijzondere pennen, bio pennen, kurken pennen en nog veel meer. Allemaal gecombineerd met tarwestro.
Stuk voor stuk fantastische producten met een knipoog naar het milieu.

Stro in het algemeen.

Stro bestaat uit de droge bloeistengels van graanplanten. Bij het maaidorsen van graan blijven de plantenstengels met de uitgedorste aren achter op het land. Deze worden tot grote ronde balen opgerold of tot rechthoekige strobalen (stropakken) samengeperst. Ook wordt meer en meer stro ondergeploegd.

Tarwe is een geslacht met de voornaamste granen waar de mensheid zich mee voedt, naast rijst en ook mais. Het staat samen met maïs op een gedeelde eerste plaats. In Nederland werd bijvoorbeeld in 2005 116.000 ha wintertarwe en ruim 20.600 ha zomertarwe geteeld.  Bron
Wikipedia.

Heronder een kleine greep uit onze relaties