missie promotoday

  • Het bevorderen van de toepassing van ecologische promotieartikelen en duurzame relatiegeschenken
  • Doorgeven van kennis d.m.v. Eco artikelen op basis van ervaring of ervaringen van derden. (Eco kennisbank)
  • Bewust een verlengstuk zijn van fabrikanten en leveranciers die ook milieubewust denken en vooruitgang boeken op Eco gebied.
  • Het ondersteunen en bevorderen van de Fairtrade gedachte bij onze Fairtrade producten. 
  • Indien niet anders mogelijk, naast onze ecologische producten relaties van dienst zijn met overige niet Eco producten.

Promotoday is een leverancier en importeur van Eco en (zeer beperkt) niet Eco promotieartikelen en relatiegeschenken.
Promotoday is onderdeel van AlphaHuys Holding BV.

hoe is promotoday ontstaan ?

Eigenlijk vanuit een Eco denkwijze. Onze voormalige sites Ekopennen, Ekotassen en Ekopromotieartikelen bestonden sinds 2006. Daar is in 2014 Promotoday.nl aan toegevoegd. Momenteel is alles geïntegreerd in onze site Promotoday.
Wij richten ons vrijwel uitsluitend op duurzame promotieartikelen en Eco relatiegeschenken.  

Waar letten wij op?

Wij zijn zorgvuldig in de keuze van producten, importeurs en fabrikanten.

Wanneer een importeur bijvoorbeeld houten promotieartikelen duurzaam noemt, dan zullen wij daarin alleen meegaan als er voldoende bewezen kan worden dat een promotieartikel uit afvalhout is gerecycled of wanneer het uit Europese gecertificeerde bossen afkomstig is.

Zo zijn er importeurs die ook op andere zaken letten zoals:

Voor zover mogelijk vermijden en verminderen van hun CO2-uitstoot. CO2-uitstoot die ze niet kunnen vermijden, wordt gecompenseerd door wereldwijde klimaatbeschermingsprojecten.

We hebben al importeurs die minstens 50% van hun energieconsumptie zelf dekken door het installeren van intelligente energie systemen.

Het voor 100% gebruik maken van groene energie.

Het kopen 100% biogas. Deze dragen niet alleen bij aan de bescherming van het klimaat en het milieu, maar ondersteunen ook de uitbreiding van hernieuwbare energiebronnen.

Leveranciers die de voorkeur geven aan gerecycled papier en  FSC-gecertificeerd papier 

Leveranciers die ecologische- of gifvrije  inkten gebruiken

Fabrikanten die voortdurend op zoek zijn naar mogelijkheden om het gebruik van papier nog verder te verminderen. (Een mooi voorbeeld is ons groeipapier).

We ondersteunen graag zij die gebruik maken van elektrische voertuigen.

Het ter beschikking stellen van vers fruit in biologische kwaliteit aan personeel ter ondersteuning van een gezond en bewust dieet .

Leveranciers die letten op de houding van de werknemers die werken op de monitor.  Zij bieden hen wekelijkse gratis massage sessies aan.  

Samengevat: Voor dergelijke importeurs, fabrikanten en leveranciers zijn wij graag een verlengstuk naar onze klanten toe.

 

Eco promotieartikelen en duurzame relatiegeschenken, een steeds groter wordend assortiment.

Vrijwel dagelijks zijn we op zoek naar nieuwe (Eco) promotieartikelen. Lang niet alles draagt onze goedkeuring weg.  Echter onze fabrikanten en leveranciers worden steeds alerter op afkomst,  lange vliegkilometers, Europese producten, de juiste omschrijvingen geven en gecertificeerde producten leveren. Wij vullen hen graag aan door een verlengstuk te zijn richting (semi) overheid, NGO’ s en bedrijfsleven.

Denkt u ook met ons mee door bewust te schrijven…. bewust te shoppen….. en bewust te promoten..? Promotoday.nl staat voor u klaar om samen met uw organisatie een bewuste keuze te maken.

Eigendomsrechten

AH Holding B.V. behoudt zich alle eigendomsrechten en andere rechten voor van Ekopromotieartikelen.nl en informatie via Ekopromotieartikelen.nl omtrent de aangeboden producten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AH Holding B.V. is het niet toegestaan informatie en/of huisstijl te kopiëren, te  vermenigvuldigen of te bewerken anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Niets uit de tekst of foto´s in de website van Ekopromotieartikelen.nl mag op enige wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.

Hieronder een greep uit onze kleine- en grote relaties