Kristal potloden. Een van onze meest stijlvolle zwarte potloden afgewerkt met prachtige PRECOSIA kristal elementjes.

juwelierszaken

Kristal potlood

Ringen, horloges en PRECOSIA …. Ze hebben iets met elkaar…

Luchthavens

Kristalpotlood

Een schitterende gift bij de verkoop van een merkartikel…

Naturel- en door en door zwart gekleurde kristal potloden

Zwarte potloden

Hoe mooi kan weggeven zijn..?

Een fantastisch idee om in specifieke gevallen aan uw relaties weg te geven, maar ook binnen uw eigen organisatie waar stijl een voorname rol speelt zal het als een bijzondere gift worden ervaren.Denk aan juwelierszaken, verkoop van merkartikelen op luchthavens of in chique winkelstraten…Wanneer u kiest voor de hier boven getoonde kristal potloden, dan heeft u een keuze uit 21 verschillende kristallen elementjes.

Vraag hieronder offerte aan

Artikel-08-0010 Zwarte kristal potloden

 • Indien nodig waar kunnen we u telefonisch bereiken?
 • Controleer het opgegeven E-mailadres op juistheid anders kunnen we u niet antwoorden
 • DD dot MM dot JJJJ
  Standaard levertijd circa 3-4 weken na goedkeuring digitale proefdruk. Onbedrukt circa 3-4 dagen. Vakantie- en feestdagen niet meegerekend. Sommige kristal potloden leveren we uit voorraad binnen circa 2 weken na goedkeuring digitale proefdruk.
 • Zwarte potloden met een PRECiOSA element kunnen besteld worden met en zonder geschenkverpakking. Bijvoorbeeld met insteekkaart, 1-4 stuks verpakking. Vraag ons naar de mogelijkheden.
 • Toch nog iets weten? Beschrijf hier uw vraag of opmerking zo goed mogelijk zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Kenmerken

 • Zwarte houder met PRECOSIA elementje in 21 verschillende kleuren.
 • Samen met uw logo, tekst of slogan een uitstekend promotie artikel.
 • Potloden zijn mat gelakt.
 • Ze worden geslepen geleverd.
 • Al onze kristalpotloden worden bedrukt met gifvrije inkten. Wat gebruiken wij niet?Samen met uw logo of tekst komt uw reclameboodschap op de zwart gelakte oppervlakte bijzonder fraai tot uitdrukking.
 • Lengte kristal potloden circa  177 mm.

Levering kristalpotloden. 

Kristalpotloden worden altijd in eenheden van 144 stuks geleverd.Kristal potloden zijn rond, hebben een mat zwarte finish. Kwaliteit hardheid: HB. U kunt bij uw bestelling de kleuren mengen met een minimale hoeveelheid van 144 stuks.

andere bijzondere potloden

Zwarte kroonpotloden

Kroonpotloden

Voor klanten die koning zijn……
Meer weten

Magneetpotloden

Een klasse apart…
Meer weten

Magneet potloden

Glamour potloden

Certificatie. 

Onze kristal potloden zijn FSC gecertificeerd. Deze organisatie staat voor hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. FSC  is een organisatie die wereldwijd het bevorderen van duurzaam hout nastreeft.Verder zijn onze kristal potloden TÜV getest en werkt de leverancier klimaat neutraal. Voor de opdruk van onze kristalpotloden gebruiken we gifvrije inkten. Kijk maar even welke giffen we niet gebruiken.

logo europaVeel producten worden in China geproduceerd.  Europese producten moeten voldoen aan veel strengere wet- en regelgeving. Ze kunnen milieueisen niet terzijde leggen, de zorg om fabrieksarbeiders dient hoog in het vaandel te staan. Productveiligheid is een prioriteit. Ook hebben Europese promotieartikelen geen milieubelastende vliegkilometers achter de rug omdat ze simpelweg zijn vervaardigd in Europese fabrieken. Het is goed om te weten dat de Europese economie gesteund wordt met een “Made in Europe” promotieartikel. Meer weten?

Eigendomsrechten.

AH Holding B.V. behoudt zich alle eigendomsrechten en andere rechten voor van Promotoday.nl en informatie via Promotoday.nl omtrent de aangeboden producten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AH Holding B.V. is het niet toegestaan informatie en/of huisstijl te kopiëren, te  vermenigvuldigen of te bewerken anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Niets uit de tekst of foto´s in de website van Promotoday.nl mag op enige wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.

Hieronder een greep uit onze kleine- en grote relaties