Wijntas voor 1 fles
Duurzame gekleurde jute flessentas
Duurzame jute schoudertas
Duurzame flessentas voor bier
Eco tassen

Als u de keuze maakt voor een jute tas dan wilt u toch wel eerst het een en ander weten.
Is jute biologisch afbreekbaar en daarmee ook echt duurzaam?
Over welke ethische normen spreken we?
Is jute een betere keuze dan katoen?
Katoen heeft bij de productie heel veel water nodig, hoe zit dat bij jute?
Is er bij de productie geen kinderarbeid van toepassing?
Is jute goedkoper dan katoen?

Op bovenstaande en nog vele andere vragen krijgt u hier een antwoord.

Aan welke normen voldoen onze geïmporteerde jute tassen?

Hieronder ziet u een overzicht van de internationale ethische normen waaraan onze jute tassen voldoen.

Logo Eco-cert

Sedex, de Supplier Ethical Data Exchange, is een ledenorganisatie voor bedrijven die zich inzetten voor continue verbetering van de ethische prestaties van hun toeleveringsketens.

Fairtrade logo

Fairtrade standaarden en procedures worden door FLO International goedgekeurd en vastgesteld in overeenstemming met de vereisten van de ISEAL Code of Good Practice door het International Standards Committee van FLO.

Logo Eco-cert

De Global Organic Textile Standard (GOTS) wordt erkend als de toonaangevende verwerkingsstandaard voor textiel gemaakt van biologische vezels wereldwijd. Het definieert milieucriteria op hoog niveau in de hele toeleveringsketen van organisch textiel en vereist ook naleving van sociale criteria. Inspectie en certificering gedaan door ECOCERT.

Logo-iCiX

iCiX is een internationale gemeenschap: een netwerk van bedrijven die kritieke documentatie verbinden, communiceren en delen. Dit netwerk vergemakkelijkt de onmiddellijke uitwisseling van gevalideerde informatie tussen handelspartners of een aangewezen lid, waardoor de werklast wordt verminderd en het bereik en de efficiëntie binnen de toeleveringsketen worden vergroot.

Logo Green-America

Green America’s Green Business Network ™ is het eerste en grootste, meest diverse netwerk van sociaal en ecologisch verantwoorde bedrijven in de VS en leden van over de hele wereld doen mee aan een sociaal rechtvaardige en ecologisch duurzame samenleving.

Logo JAS-ANZ

Het ISO 9000-certificaat biedt een uitgebreid model voor kwaliteitsmanagementsystemen waarmee elk bedrijf kan concurreren. Deze norm verbetert de effectiviteit via meetbare procesprestaties, numerieke meting van de effectiviteit van taken en activiteiten.

Logo Climatecare

Het verstrekken van uw ecologische voetafdruk is berekend volgens een erkende standaard – ofwel het WRI / WBCSD Greenhouse Gas Protocol en / of ISO 14064. Veel regeringen hebben nu richtlijnen over het gebruik van de term ‘koolstofneutraliteit’

Logo SA 8000

SA 8000 is een wereldwijde standaard voor sociale verantwoordelijkheid, een certificeerbare auditnorm op basis van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens van de VN, de conventie inzake de rechten van het kind en verschillende conventies van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO).

Eigendomsrechten

AH Holding B.V. behoudt zich alle eigendomsrechten en andere rechten voor van Promotoday.nl en informatie via Promotoday.nl omtrent de aangeboden producten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AH Holding B.V. is het niet toegestaan informatie en/of huisstijl te kopiëren, te  vermenigvuldigen of te bewerken anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Niets uit de tekst of foto´s in de website van Promotoday.nl mag op enige wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.

Hieronder een greep uit onze kleine- en grote relaties