Op deze pagina tonen wij u een aantal duurzame Eco producten die we graag wat extra aandacht geven. Duurzame Eco producten zoals het groeipotlood, de kroonpotloden, de zwarte kristalpotloden en nog veel meer interessante items.

Eco promotieartikelen en duurzame relatiegeschenken worden geaccentueerd door dit logo: Eco logo Promotoday

laatste nieuws

Duurzame Eco producten in het voetlicht

Hierboven hebben we een aantal producten geplaatst die we u niet willen onthouden.

Duurzame zwarte potloden

Er is veel te vertellen over onze zwarte potloden bijvoorbeeld. Hoe u zelf uw potlood samenstelt. Naturel, zwart gelakt, met een kristal of een kroontje op de kop. Een glamourpotlood en een magneetpotlood dat hangt staat of ligt. Maar ook de kleur met een ring en een kap. Kleine potloden, standaardpotloden. Op zich stuk voor stuk PEFC of FSC gecertificeerd.

Groeipotloden…u weet wel…dat potlood dat een plant wil worden

Groeipotloden of kruidenpotloden zijn een heel bijzonder soort potloden. U kunt ze niet krijgen met een gum, maar u krijgt er wel iets heel bijzonders voor terug. Heerlijk geurende lavendel, mint kruiden of Cherry tomaatjes. Op kantoor maar ook thuis kunt uw lunch extra smaak geven met een beetje basilicum, salie of tijm. Of prachtige zonnebloemen die uw omgeving er een stuk vrolijker op maken.

De potloden zijn een schitterend leerproject voor kinderen, maar ook in het zakenleven wordt er veel gebruik van gemaakt voor een nieuwe relatie waarmee men omzet wil genereren.Ze kunnen in geschenkverpakkingen worden geleverd. Per stuk, per 3 stuks maar ook in doosjes van 8 stuks. In onze duurzame Eco producten spelen onze groeipotloden een prominente rol.

Duurzame witte potloden

Onze zwarte potloden zijn zeer geliefd bij architecten, modehuizen ontwerpbureau’s. Maar sommige relaties zweren bij wit. Ook hier kunnen we weer vele mogelijkheden aanbieden. Een wit kroonpotlood of witte kristalpotloden met een Swarowski diamantje op de kop. Er zijn met deze duurzame witte potloden veel combinaties te maken.

Eigendomsrechten

AH Holding B.V. behoudt zich alle eigendomsrechten en andere rechten voor van Promotoday.nl en informatie via Promotoday.nl omtrent de aangeboden producten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AH Holding B.V. is het niet toegestaan informatie en/of huisstijl te kopiëren, te  vermenigvuldigen of te bewerken anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Niets uit de tekst of foto´s in de website van Promotoday.nl mag op enige wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.

Hieronder een greep uit onze kleine- en grote relaties