Op deze pagina ziet u een nieuwe creatie in ons uitgebreid potloden assortiment. Glamour potloden, een tikje gewaagd misschien Toch weten onze marketeers altijd weer een relatie te leggen tussen hun producten met stijl of bijzondere diensten en dit “betoverende” glamourpotlood…

Glamour potloden

Voor wie ” betoverend” schrijven wil.glamour potlodenKenmerken

Glanzend door en door zwart gekleurd hout met een mat zwarte finish.
Kwaliteit hardheid HB
De glamour potloden worden geslepen geleverd.
Lengte 187 mm inclusief metalen kogel.
Samen met uw logo, tekst of slogan is dit potlood een verbazende eye-catcher in combinatie voor een mailing met een glamoureus tintje.

glamour potloden
Te verkrijgen in drie verschillende kleur-combinaties: Zilver met witte of rode kristallen en goud met witte kristallen.

Vraag hieronder offerte aan

 

Artikel-08-0014 Zwarte- en naturel glamour potloden

 • Controleer het opgegeven E-mailadres op juistheid anders kunnen we u niet antwoorden
 • Indien nodig waar kunnen we u telefonisch bereiken?
 • DD dot MM dot JJJJ
  Standaard levertijd circa 3-4 weken na goedkeuring digitale proefdruk. Onbedrukt circa 3-4 dagen. Tegen meerprijs snellere levering mogelijk bedrukte artikelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.
 • Zwarte potloden met een kristallen kogel kunnen besteld worden met en zonder geschenkverpakking. Bijvoorbeeld met insteekkaart, 1-4 stuks verpakking. Vraag ons naar de mogelijkheden.
 • Toch nog iets weten? Beschrijf hier uw vraag of opmerking zo goed mogelijk zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

andere bijzondere potloden

Zwarte kroonpotloden
kristalpotlood

Magneet potloden

Nog vragen? Vul onderstaand contactformulier in

 • Controleert u a.u.b. of uw e-mail adres correct is anders kunnen wij u niet antwoorden.
 • Indien nodig, waar kunnen we u telefonisch bereiken?
 • Omschrijf hier zo duidelijk mogelijk uw vraag of opmerking. Wij zijn gewend u dezelfde dag nog een antwoord te geven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Certificatie. 

Onze potloden zijn FSC- of PEFC gecertificeerd. Beide organisatie staan voor hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. FSC en PEFC zijn de twee grootste organisaties die wereldwijd het bevorderen van duurzaam hout nastreven.

logo europa

Europees product:

Veel producten worden in China geproduceerd . Europese producten zijn dus veel sneller leverbaar. Ze moeten ook voldoen aan veel strengere wet- en regelgeving. Ze kunnen milieueisen niet terzijde leggen, de zorg om fabrieksarbeiders dient hoog in het vaandel te staan. Productveiligheid is een prioriteit. Ook hebben Europese promotieartikelen geen milieubelastende vliegkilometers achter de rug omdat ze simpelweg zijn vervaardigd in Europese fabrieken. Het is goed om te weten dat de Europese economie gesteund wordt met een “Made in Europe” promotieartikel.

Eigendomsrechten

AH Holding B.V. behoudt zich alle eigendomsrechten en andere rechten voor van Promotoday.nl en informatie via Promotoday.nl omtrent de aangeboden producten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AH Holding B.V. is het niet toegestaan informatie en/of huisstijl te kopiëren, te  vermenigvuldigen of te bewerken anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Niets uit de tekst of foto´s in de website van Promotoday.nl mag op enige wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.