Eco pennen en duurzame Eco potloden.

Eco pennen en duurzame Eco potloden worden door Promotoday al meer dan 14 jaar geleverd aan overheid, bedrijven en NGO’s. Van houten pennen tot bamboe pennen. Maar ook gerecyclede pennen en duurzame Eco potloden uit CD- cassettes, karton of uit plastic flessen (PET). Uiteraard mogen we niet vergeten onze merkpennen te vernoemen zoals onze Stabilo pennen of BIC pennen. Duurzame Eco potloden en duurzame pennen laten bedrukken is voor ons  geen enkel probleem.
Promotoday levert hoofdzakelijk in Nederland en België maar ook in  sommige andere West Europese landen.

Houten pennen
Houten pennen
Bamboe pennen
Eco pennen
Bio pennen
Eco pennen
Gerecyclede pennen
Eco pennen
Merkpennen
Duurzame Eco potloden
Duurzame potloden
Schrijf in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% op je eerste bestelling

Eco pennen kopen.

Je bent op zoek naar een leuke Eco pen. Worden het duurzame Eco pennen of toch maar goedkope pennen uit China?  Wanneer je budget niet toereikend ligt het misschien wat moeilijk maar even de moeite nemen om verder te zoeken of met Promotoday overleggen kan best tot leuke resultaten leiden. Er is zoveel op het gebied van milieuvriendelijke pennen
Maar natuurlijk zijn pennen met naam, luxe pennen of gepersonaliseerde pennen duurder dan bijvoorbeeld pennen met logo, immers daarbij gaat het meestal over grotere hoeveelheden. 

Eco pennen bedrukken.

Eco pennen bedrukken doen we voor het merendeel met onschadelijke inkten. Wat stoppen wij er dus niet in?  Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Rondom bedrukken is er een van. 

Gevectoriseerd bestand.

Het enige wat we van je nodig hebben om jouw duurzame Eco tassen tot iets moois te maken is een gevectoriseerd eps, ai of pdf bestandWeet je wat dit is? Dergelijke bestanden laten bij een sterke vergroting van je afbeelding een superscherpe lijn zien. Dat is niet zo bij een jpg of gif afbeelding. Hierbij krijg je aan de randen kleine karteltjes te zien. Zie afbeelding rechts. En daarmee kan geen digitale proefdruk gemaakt worden. In onze Eco kennisbank hebben we er iets meer over geschreven.

Eco producten worden geaccentueerd door dit logoEco pennen

Groen denken” ..iedere dag een beetje meer…..

Promotoday biedt een groot assortiment pennen aan. Maar we geven onze relaties ook altijd de mogelijkheid een keuze te maken voor een duurzame Eco pen

Bij deze categorie ecologische pennen kun je bijvoorbeeld denken aan een gerecyclede pen uit plastic flessen of cd cassettes. Maar ook aan een bio pen uit maiszetmeel of biologisch afbreekbare plastics. Een houten pen uit duurzaam beheerde FSC bossen. PEFC gecertificeerde houten pennen. Een bamboe pen en nog veel meer voortreffelijk schrijvende en milieuvriendelijke  “groene” pennen.

Gerecyclede pennen

Wist u dat Promotoday pennen levert uit….     

gerecyclede CD-cassttes
gerecyclede plastic flessen (PET)
gerecycled aluminium
gerecyclede plastics
gerecycled voedselafval
gerecycled papier
gerecycled karton

Ook een merk-pen zoals BIC  laat zich zien op het gebied van duurzaamheid. Zo heeft BIC een pen uit cellulosepolomeren gemaakt van 26% * cellulosepolomeren. Dit is een milieuvriendelijk materiaal vervaardigd uit natuurlijke, hernieuwbare zachthout materialen.

Europees product

logo europaVeel producten worden in China geproduceerd . Europese producten zijn veel sneller leverbaar. Ze moeten voldoen aan veel strengere wet- en regelgeving. Ze kunnen milieueisen niet terzijde leggen, de zorg om fabrieksarbeiders dient hoog in het vaandel te staan. Productveiligheid is een prioriteit. Ook hebben Europese promotieartikelen geen milieubelastende vliegkilometers achter de rug omdat ze simpelweg zijn vervaardigd in Europese fabrieken. Daarmee hebben Europese producten een veel lagere CO2 footprint. Het is bovendien goed om te weten dat de Europese economie gesteund wordt met een “Made in Europe” promotieartikel. Promotieartikel uit Europa of uit China?

Eigendomsrechten

AH Holding B.V. behoudt zich alle eigendomsrechten en andere rechten voor van Promotoday.nl en informatie via Promotoday.nl omtrent de aangeboden producten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AH Holding B.V. is het niet toegestaan informatie en/of huisstijl te kopiëren, te  vermenigvuldigen of te bewerken anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Niets uit de tekst of foto´s in de website van Promotoday.nl mag op enige wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.

Een greep uit onze kleine- en grote relaties