Op deze pagina een aantal interessante artikelen die de aandacht vestigen op onze natuur rondom ons heen maar ook wereldwijd. Soms gaat het over de fabrieksomstandigheden in Bangladesh waar men leer verwerkt. Soms gaat het over de kobaltmijnen in Congo.Maar ook over de verschillen tussen FSC en PEFC, twee organisaties die duurzaam bosbeheer nastreven. 

Hierboven een viertal onderwerpen waarmee we op de goede weg zijn. Helaas is er nog heel erg veel werk aan de winkel. Onderstaande onderwerpen getuigen daar van…

 

Eigendomsrechten

AH Holding B.V. behoudt zich alle eigendomsrechten en andere rechten voor van Promotoday.nl en informatie via Promotoday.nl omtrent de aangeboden producten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AH Holding B.V. is het niet toegestaan informatie en/of huisstijl te kopiëren, te  vermenigvuldigen of te bewerken anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Niets uit de tekst of foto´s in de website van Promotoday.nl mag op enige wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.