Op deze pagina vertellen we je graag iets meer over onze Eco tassen. Een Eco tas is steeds meer de trend. Immers we voelen ons terecht verantwoordelijk voor de komende generaties. Veel van onze tassen zijn gecertificeerd. Zoals onze Fairtrade tassen en katoenen tassen. Immers we willen wel weten waar de tassen vandaan komen. Maar we zullen het ook nog hebben over bedrukte Eco tassen.

Soorten Eco tassen.

In ons assortiment zitten veel verschillende soorten Eco tassen. In de eerste plaats onze Jute tassen, een absolute topper. Want die zijn zo enorm sterk. Daarnaast Eco schoudertassen evenals Eco Kersttassen evenals onze leuke cadeau tasjes. Teveel om op te noemen. Wist je dat we tassen hebben die gemaakt zijn uit plastic flessen? PET tassen noemen we ze. Evenals tassen uit spijkerbroeken. Daarnaast is er nog zoveel meer als het om een duurzame tas gaat.

Bedrukte Eco tassen.

Ook op het gebied van duurzame tassen bedrukken is er heel wat mogelijk. Zeefdruk, transferdruk maar ook borduren. Anderzijds is een geweven label mogelijk bij sommige tassen. Meestal  wordt gekozen voor 1 of 2 bedrukkingskleuren. Immers je hebt per kleur te maken met instelkosten. Dus 4 kleuren wordt een beetje duur. Toch komt een opdruk met 3 of 4 kleuren ook voor. Daarnaast kun je dan misschien beter aan Full Colour bedrukking denken. Bovendien is er de mogelijkheid om een of beide zijden te laten bedrukken.  Kortom er is heel wat mogelijk bij duurzame tassen bedrukken.