Zou u ook alleen maar “groen” willen schrijven met duurzame Eco pennen? Of wilt u graag duurzame pennen bedrukken? Het zou zomaar kunnen.

Bewust anders schrijven

Ook wij zouden niets liever willen. Maar het is vooralsnog nog een illusie. Toch zet het “bewust anders schrijven” steeds meer vaste voet aan wal.

Vraag naar duurzame Eco pennen blijft groeien

Meer en meer fabrikanten – wereldwijd – beseffen dat de vraag naar duurzame Eco pennen steeds groter wordt.
Marktleiders  zoals Bic en Stabilo nemen het voortouw en breiden hun gerecyclede- en bio pennen steeds verder uit.

Duurzame Eco pennen

Eco pennen bedrukken met logo en bedrijfsnaam

Duurzame Eco pennen bedrukken

Stel je hebt plannen om een Eco pen in te zetten bij je eerstkomende marketing-actie. Je denkt na hoe je het logo en de bedrijfsnaam het best tot uiting kunt laten komen.

We kennen of hebben op zijn minst wel eens gehoord van graveren, zeef- of tampondruk. Maar er is zoveel meer….Denk ook eens aan rondom bedrukken,  ook wel 360º bedrukking genoemd. Digitale druk of fotodruk waarbij je op de pen een foto van het bedrijf of het personeel laat printen… Een zwart op zwart bedrukking, stempelen en ga maar door.

Eco pennen graveren

Duurzame Eco pennen graveren

Heeft u wel eens aan graveren gedacht i.p.v. bedrukking?
Natuurlijk, een 2-4 kleuren opdruk is dan niet mogelijk maar graveren is wèl goedkoper dan een meer-kleurendruk. Een gegraveerde pen oogt heel chique èn….wat nog veel belangrijker is…u draagt een steentje bij aan een “groenere” wereld van morgen.

Simpelweg worden er bij graveren geen milieu-onvriendelijke inkten gebruikt.
Conclusie Een Eco pen + graveren is duurzaamheid ten top…!! Uw relatie zal er blij mee zijn en weet waar u voor staat.

Eco pennen kopen

Duurzame Eco pennen kopen

Eco pennen zijn een steeds groeiend assortiment. Leveranciers en fabrikanten laten zich steeds meer zien op het gebied van duurzaamheid.. Ja ook de merkpennen als Bic, Senator en Stabilo. Promotoday accentueert haar duurzame pennen naast de overige pennen maar al te graag. Ze hebben een streepje voor. Hopelijk ook bij als u op zoek bent naar een pen.

Eco producten worden geaccentueerd door dit logo: Eco logo Promotoday

Groen denken” ..iedere dag een beetje meer…..

Promotoday biedt een groot assortiment pennen aan. Maar we geven onze relaties ook altijd de mogelijkheid een keuze te maken voor een duurzame Eco pen

Bij deze categorie ecologische pennen kun je bijvoorbeeld denken aan een gerecyclede pen uit plastic flessen of cd cassettes. Maar ook aan een bio pen uit maiszetmeel of biologisch afbreekbare plastics. Een houten pen uit duurzaam beheerde FSC bossen. PEFC gecertificeerde houten pennen. Een bamboe pen en nog veel meer voortreffelijk schrijvende en milieuvriendelijke  “groene” pennen.

Gerecyclede pennen

Wist u dat Promotoday pennen levert uit….     

gerecyclede CD-cassttes
gerecyclede plastic flessen (PET)
gerecycled aluminium
gerecyclede plastics
gerecycled voedselafval
gerecycled papier
maar ook gerecycled karton

Ook een merk pen zoals BIC laat zich zien op het gebied van duurzaamheid. Zo heeft BIC een pen uit cellulosepolomeren gemaakt van 26% * cellulosepolomeren. Dit is een milieuvriendelijk materiaal vervaardigd uit natuurlijke, hernieuwbare zachthout materialen.

Europees product

Europees product

logo europa

Veel producten worden in China geproduceerd . Europese producten zijn veel sneller leverbaar. Ze moeten voldoen aan veel strengere wet- en regelgeving. Ze kunnen milieueisen niet terzijde leggen, de zorg om fabrieksarbeiders dient hoog in het vaandel te staan. Productveiligheid is een prioriteit. Ook hebben Europese promotieartikelen geen milieubelastende vliegkilometers achter de rug omdat ze simpelweg zijn vervaardigd in Europese fabrieken. Daarmee hebben Europese producten een veel lagere CO2 footprint. Het is bovendien goed om te weten dat de Europese economie gesteund wordt met een “Made in Europe” promotieartikel. Promotieartikelen uit Europa of China?

Eigendomsrechten

AH Holding B.V. behoudt zich alle eigendomsrechten en andere rechten voor van Promotoday.nl en informatie via Promotoday.nl omtrent de aangeboden producten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AH Holding B.V. is het niet toegestaan informatie en/of huisstijl te kopiëren, te  vermenigvuldigen of te bewerken anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Niets uit de tekst of foto´s in de website van Promotoday.nl mag op enige wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.

Hieronder een greep uit onze kleine- en grote relaties