Duurzame jute tassen en Eco juco tassen

Duurzame jute tassen en duurzame juco tassen worden door Promotoday veel geleverd aan zowel grote- als kleine organisaties. In Nederland en België maar ook in sommige andere West Europese landen. Onze relaties zijn meestal op zoek naar een kwalitatief sterke tas die er ook nog leuk moet uitzien.
Promotoday spreekt ook wel over de tas uit de “Gouden vezel”. Bekijk onze film.

Een Eco tas die moet voldoen aan het doel waarvoor ze moet dienen. Een duurzame tas waarmee je voor de dag kunt komen. Van duurzame jute shoppers tot Juco cadeau tasjes. Van gekleurde jute wijntassen voor 6 flessen tot Juco schoudertassen.

 

Kies voor een tas uit de “Gouden vezel”.

Dat betekent:

 • Jute is enorm sterk.
 • Jute is Co2 neutraal en volledig biologisch afbreekbaar.
 • Jute gaat ontbossing tegen.
 • Jute is een veel betere keuze dan katoen. (water, chemicaliën).
 • Jute ontziet fossiele grondstoffen in tegenstelling tot plastic.
 • Jute vezel kan geverfd worden
 • En….niet onbelangrijk Jute- en Juco tassen zijn hip en trendy en bovendien nog goedkoop ook.

Een jute tas die uw logo nog lang zal uitdragen…

Eco jute tassen
Jute

Alle jute tassen

Jute boodschappentassen

Jute shoppers

Wijntas voor 3 flessen

Jute wijntassen

Jute biertassen

Jute biertassen

Jute cadeau tasjes

Jute cadeau tasjes

Jute kerst tassen

Jute kersttassen

Jute tassen kopen

Kies voor een leverancier die weet wat jute is.

Een jute tas bestellen of kopen doe je bij een betrouwbare leverancier die weet waarom je een tas uit jute zou moeten kiezen.

Promotoday is zo’n aanbieder die meestal nèt dat beetje meer informatie geeft in haar kennisbank. Over het materiaal, de herkomst of andere specificaties van onze producten.

De links naar onze kennisbank geven je eerlijke en goede informatie om tot een juiste keuze te komen. Een voorbeeld is de vergelijking van katoen en jute. Dikwijls met een verwijzing naar derden die over het onderwerp een studie hebben gemaakt.

Kies voor “de gouden vezel” tas als u kiest voor het milieu.

Hieronder een aantal voordelen als je kiest voor een tas uit de “gouden vezel”:

 • Een vezel die Co2 neutraal is en ook volledig biologisch afbreekbaar.
 • De jute plant die 5 maanden per jaar geteeld kan worden en ontbossing tegen gaat.
 • Jute planten hebben in tegenstelling tot katoen relatief weinig chemicalien en water nodig. Daarom stellen we dan ook de vraag… Zijn katoenen tassen wel een juiste keuze? De productie van katoen verbruikt immers gigantische hoeveelheden aan water. In dit artikel uit onze kennisbank leest u daar meer over.
 • Jute ontziet onze fossiele grondstoffen in tegenstelling tot plastic.
 • De jute vezel die geverfd kan worden maar ook kan worden vermengd
 • met andere vezels zoals katoen. Uit deze twee producten ontstaat dan het product dat we Juco noemen. Een kenmerk van een Juco tas is dat deze mooier bedrukt kan worden dan een jute tas.
 • En….niet onbelangrijk Jute- en Juco tassen zijn hip en trendy en bovendien nog goedkoop ook.

En daarom heeft deze jute vezel dan ook de naam “gouden vezel” gekregen.

Als je meer wilt weten over de grondstof jute kijk dan eens in onze kennisbank. 

Kies voor een duurzame tas voor de feestdagen of event. 

 • Je zoekt een tas voor de komende feestdagen of voor een aanstaande beurs of event. Noem maar op.
 • Een duurzame Eco tas die het milieu ontziet…
 • Een tas die uw relaties na de feestdagen of beurs nog lang zullen gebruiken…
 • Een sterke tas… want er moeten wel “producten van gewicht” in.
  En dat laatste bedoelen we dan ook letterlijk...
  Al snel kom je dan uit op een jute Eco tas.

Jute tassen bedrukken met logo of tekst.

Een jute tas bedrukken  heeft een meerwaarde.

Relatief niet eens zo’n grote extra investering maar alle gemaakte kosten tellen natuurlijk wel mee. En daar willen we dan wel graag iets voor terug hebben. Toch?

Jute tassen met logo en tekst.

Eco jute tassen gekleurd
Meer weten over deze tas?

En dat krijgen we ook. Want een jute tas bedrukt met uw logo, tekst of slogan geeft je die return on investment. Het is immers mooi meegenomen dat relaties of klanten nog lang uw jute tas met logo blijven gebruiken en zodoende uw bedrijfslogo blijven uitdragen. Wist u trouwens dat de zijpanelen en inzetstukken ook bedrukt kunnen worden? Bijvoorbeeld met uw websiteadres of slogan. Op de foto links ziet u daarvan een mooi voorbeeld.

Onbedrukte jute tassen.

Een jute tas laten bedrukken kunt u uiteraard bij Promotoday.nl. Bij de meeste tassen uit jute bieden wij een bedrukking aan van 1 tot 4 kleuren of zelfs Full Colour. Maar er is dikwijls meer mogelijk.

Bijvoorbeeld onbedrukte jute tassen met een los kaartje, borduurwerk of zelfs een geweven label.
Hieronder zien we daarvan een aantal voorbeelden.

Zeefdruk
Los kaartje
Borduurwerk
Geweven label
Geweven label

Jute tas bedrukt kleine oplage.

Soms is een klein aantal tassen voldoende. Je hebt een personeelsbestand van 25 medewerkers bijvoorbeeld. Die wil je allemaal een tas vol lekkere dingen geven voorafgaand aan de feestdagen. Een leuke jute tas met tekst of slogan heeft dan nèt dat beetje meer.

Promotoday voorziet ook hierin. Voor heel veel tassen geldt dat we kleine aantallen kunnen afnemen. Die bedrukken we zelf. Een extra voordeel hierbij is dat we zeer snel kunnen leveren.

Soorten jute tassen.

Promotoday.nl heeft een groot assortiment aan Eco tassen. Zoals een jute tas klein of groot, gecertificeerde katoenen tassen, Fairtrade tassen, gerecyclede  tassen maar ook duurzame tassen uit papier. De categorie duurzame jute tassen en duurzame juco tassen vormen een belangrijk onderdeel in ons assortiment duurzame tassen.

Grote jute tassen.

Grote jute winkeltas Bij grote jute tassen spreken we al snel over een jute boodschappentas waar veel in kan, een echte shopper dus. Denk hierbij aan een afmeting met een breedte van 46 cm, een  hoogte van 32 cm en een diepte van 18 cm. Dan heb je enig idee wat me met een boodschappentas uit jute bedoelen. Links een voorbeeld van een grote shopper.

Een ander voorbeeld is een jute strandtas Ook als we naar het strand gaan willen we graag zoveel mogelijk meenemen. Kleding, badhanddoeken, speelgoed. Noem maar op.

Ondanks dat de grootte een belangrijke rol speelt levert Promotoday deze tassen in diverse afmetingen. Ze krijgen dikwijls de namen small, medium of large.

Kleine jute tassen.

Duurzame jute schoudertas
Meer weten over deze tas?

Er zijn natuurlijk ook voorbeelden genoeg waarbij we spreken van kleine jute tassen. Denk bijvoorbeeld aan een jute schoudertas. Zie foto rechts.

Jute kerst tassen.

Jute kersttasje
Meer weten over dit jute kerst tasje?

Promotoday voert een leuk assortiment aan jute kerst tassen. Een jute tas voor kerst met de opdruk “Merry Christmas” of “Happy Newjaar” Gevuld met leuke cadeautjes en lekkers zijn het een veel geleverd item voor de kerstdagen.
Liever een kleiner formaat?

 

 

Jute wijntassen.

Wijntas voor 6 flessen
Wil je alles weten van deze tas?

Je hebt een groothandel of detailhandel in dranken. Vooral rond de feestdagen doen de mensen graag iets extra’s. Ze geven graag een flesje goede wijn weg. Ze doen dat liefst in geschenkverpakking. Promotoday heeft in haar assortiment dan ook jute wijntassen voor zowel 1-3 flessen als voor 6 flessen. Ook in kleur. Wil je ze eens bekijken?

We hebben zelfs een jute tas voor 6 flessen wijn. In naturel, wit of zwart. Het flessen vak is verwijderbaar. Daardoor blijft er een leuke shopper over en heeft deze tas een tweeledige functie.

Een tas uit jute en katoen.

Juco tassen
Alle details zien van deze tas?

Jute- en katoenvezels kunnen bij het produceren van een tas heel goed met elkaar worden vermengd. Het product dat daaruit voortvloeit noemen we een juco tas. Deze juco tassen zien er wat luxueuzer uit door de geweven combinatie van de twee verschillende grondstoffen. De samenstelling is circa 75% aan jute en 25% aan katoen.

Juco tassen bedrukken.

Links ziet u een voorbeeld van een bedrukte Juco schoudertas. Het bedrukken van een Juco tas ziet er nèt  iets mooier uit dan een bedrukking op een Jute tas.

Juco tas versus milieu.

Zoals we eerder omschreven is een jute tas de absolute topper wat milieuvriendelijke tassen betreft. Doordat we in het fabricageproces bij jucotassen 25% katoen gebruiken moeten we wèl eerlijk blijve want…  Het gebruik van katoen is namelijk aanzienlijk minder duurzaam dan jute. Immers bij de productie van katoen worden enorme hoeveelheid water verbruikt. In onze kennisbank vertellen we er iets over.

Zwarte jute tassen en andere gekleurde jute tassen.

duurzame flessentas voor bier
Meer weten over deze handige bier tas voor 6 flessen?

Uiteraard heeft Promotoday ook gekleurde jute tassen in haar assortiment.
Onze biertas voor 6 flessen is zo’n prachtige Eco jute tas zwart van kleur. Maar dat is echt niet de enige hoor. Ook zwarte jute boodschappentassen of kleine zwarte cadeau tasjes zijn goede voorbeelden.
En bent u toch op zoek naar een andere kleur?  Ook dan kunnen we met een fantastisch assortiment aan kleuren aan de vraag voldoen. Zie het overzicht hieronder.

duurzame-flessentas-voor-bier
Hierboven ziet u alle mogelijke kleuren varianten voor deze 6 flessentas voor bier

Eigendomsrechten

AH Holding B.V. behoudt zich alle eigendomsrechten en andere rechten voor van Promotoday.nl en informatie via Promotoday.nl omtrent de aangeboden producten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AH Holding B.V. is het niet toegestaan informatie en/of huisstijl te kopiëren, te  vermenigvuldigen of te bewerken anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Niets uit de tekst of foto´s in de website van Promotoday.nl mag op enige wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.