In een wereld van design en architectuur biedt Promotoday.nl een aantal potloden aan die hierin perfect passen. Een voorbeeld daarvan zijn deze zwart op zwart bedrukte potloden. Zij hebben een bepaald- en bijzonder accent. Maar er zijn natuurlijk talloze andere toepassingsmogelijkheden. U kent er vast wel meer waarin zwart op zwart bedrukte potloden zouden kunnen passen.

Zwart op zwart bedrukte potloden.

Hierboven een voorbeeld van een door en door zwart gekleurd potlood met zwarte opdruk.

Eco promotieartikelen en duurzame relatiegeschenken worden geaccentueerd door dit logo:

Eco logo Promotoday

 

Uit welk  hout zijn onze zwart op zwart bedrukte potloden geproduceerd?

Onze zwarte potloden uit deze 08-serie zijn vervaardigd uit Europese duurzaam beheerde bossen. (Wij kunnen deze naturel potloden een gekleurde coating geven in 26 standaardkleuren als variant op deze matte zwarte laklaag waar we op deze pagina over spreken).

 

Is zwart op zwart bedrukking goed te zien?

Dat hangt helemaal af van het logo of tekst dat u ons toestuurt. Is dit een lange zin tekst dan is dit moeilijk waarneembaar en adviseren wij om een kleur te kiezen bijvoorbeeld zwart/grijs. Algemeen geldt: Houdt uw logo of tekst kort en duidelijk om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.

Hierboven een voorbeeld van een zwart op zwart bedrukt potlood.
Duidelijk lettertype met een BOLD font zal een beter resultaat geven.
Hierboven een zwart potlood bedrukt met donkergrijs op zwart. De donkergrijze tint kan naar wens aangepast worden.

 

Dragen deze zwart op zwart bedrukte potloden ook een certificering?

FSC gecertificeerde zwarte potloden


Het potlood is FSC gecertificeerd. Meer weten?.

 

Wat hebben we nodig voor een gratis digitale proefdruk?

Hierboven een impressie wat u ongeveer krijgt. Een glossy zwarte opdruk op een mat zwart gelakt zwart potlood. De lichte streep wordt veroorzaakt door weerkaatsing van het licht.
Deze weerkaatsing zal het logo of de tekst beter weergeven.

Stuurt u ons een gevectoriseerd .ai – .eps  of gevectoriseerd pdf bestand toe. Dan ontvangt u binnen 2 dagen een gratis digitale proefdruk. Wat is een gevectoriseerd bestand?

Wat is de levertijd van dit potlood?

Zwart op zwart bedrukte potloden vragen een levertijd 2-4 weken na goedkeuring digitale proefdruk. Het is o.a. afhankelijk van de doorsnede. Een rond standaard door en door zwart gekleurd potlood houden we in voorraad. Dat leveren we binnen 2 weken. Is het bijvoorbeeld een zeshoekig door en door zwart gekleurd potlood dan duurt dat ongeveer 4 weken na goedkeuring digitale proefdruk. Ook de productiecapaciteit op dat moment speelt hierin een rol.

Offerte aanvragen

 

logo europa

 

Veel producten worden in China geproduceerd. Europese producten zijn dus veel sneller leverbaar. Ze moeten ook voldoen aan veel strengere wet- en regelgeving. Ze kunnen milieueisen niet terzijde leggen, de zorg om fabrieksarbeiders dient hoog in het vaandel te staan. Productveiligheid is een prioriteit. Ook hebben Europese promotieartikelen geen milieubelastende vliegkilometers achter de rug omdat ze simpelweg zijn vervaardigd in Europese fabrieken. Het is goed om te weten dat we de Europese economie steunen met een Made in Europe promotieartikel.

 

Eigendomsrechten

AH Holding B.V. behoudt zich alle eigendomsrechten en andere rechten voor van Promotoday.nl en informatie via Promotoday.nl omtrent de aangeboden producten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AH Holding B.V. is het niet toegestaan informatie en/of huisstijl te kopiëren, te  vermenigvuldigen of te bewerken anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Niets uit de tekst of foto´s in de website van Promotoday.nl mag op enige wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.

Hieronder een greep uit onze kleine- en grote relaties