Bedrukking

Een logo, een slogan of een tekst uitdragen doet u met een bedrukking op bijvoorbeeld een pen of potlood of welk andere promotieartikel dan ook. Belangrijk voor u is te weten wat er nu exact moet worden aangeleverd.
Vragen als… wat is een gevectoriseerd bestand ? Hoe ziet een digitale proefdruk er uit? Ze komen aan de orde op deze pagina.

Bedrukt of onbedrukt of misschien wel graveren

Naast graveren kunnen wij met uitzondering van sommige items bedrukt of onbedrukt leveren. Bij een keuze voor graveren of bedrukken levert u logo, tekst en/of afbeelding aan. Dit d.m.v. *een gevectoriseerd .eps of .ai bestand. Ook de PMS kleuren van het logo zijn voor ons belangrijk om te weten. Gaat het uitsluitend om tekst dan hebben we het gewenste lettertype nodig. (Vermeldt u of uw tekst op het te bedrukken item recht, schuingedrukt of onderstreept moet zijn). We gaan altijd uit van de maximale afmetingen die de fabrikant opgeeft.

Wat is een gevectoriseerd bestand?

Kort gezegd komt het op het volgende neer: Een gevectoriseerd bestand is een bestand dat is omgezet van rasterafbeeldingen (bitmap) naar lijntekeningen. Een gevectoriseerd .eps of .ai bestand vormt dus een afbeelding die aan de randen uitsluitend uit lijnen bestaat. Ze bevat geen pixels. (Dus bij vergroting van de afbeelding zijn de buiten lijnen niet gekarteld).  Het kan dus zonder kwaliteitsverlies onbeperkt vergroot of verkleind worden. De grafische en/of design afdeling van uw bedrijf weet hier alles vanaf.
Voor kleine ondernemingen die (nog) niet beschikken over een gevectoriseerd logo kunnen kunnen wij jpg, gif of png files omzetten naar een gevectoriseerd bestand. De leveringstijd bedraagt 2 dagen afhankelijk van uw logo of opdruk.
U kunt onze pagina “Gevectoriseerde bestanden maken van welk bestand dan ook” bezoeken voor volledige uitleg

Bedrukking (vereisten drukwerk)

U bent gebonden aan de maximale printafmetingen die meestal bij de omschrijving van de artikelen worden vermeld. Wanneer wij uw gegevens binnen hebben wordt er een gratis digitale proefdruk gemaakt. ( Zie voorbeeld hieronder) Deze wordt u ter goedkeuring voorgelegd. Bij de meeste van onze fabrikanten kunt u daar gratis een wijziging in aanbrengen indien nodig. Er wordt dan opnieuw een tweede proefdruk aangeleverd. Daarna tekent u voor goedkeuring en na ontvangst van uw ondertekende opdracht en goedkeuring digitale proefdruk gaat de productietijd inclusief bedrukking in. Bedrukking

 

Nog vragen? Vul onderstaand contactformulier in

  • Controleert u a.u.b. of uw e-mail adres correct is anders kunnen wij u niet antwoorden.
  • Indien nodig, waar kunnen we u telefonisch bereiken?
  • Omschrijf hier zo duidelijk mogelijk uw vraag of opmerking. Wij zijn gewend u dezelfde dag nog een antwoord te geven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eigendomsrechten

AH Holding B.V. behoudt zich alle eigendomsrechten en andere rechten voor van Promotoday.nl en informatie via Promotoday.nl omtrent de aangeboden producten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AH Holding B.V. is het niet toegestaan informatie en/of huisstijl te kopiëren, te  vermenigvuldigen of te bewerken anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Niets uit de tekst of foto´s in de website van Promotoday.nl mag op enige wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.

Hieronder een greep uit onze kleine- en grote relaties