missie promotoday

  • Het bevorderen van de toepassing van ecologische promotieartikelen en duurzame relatiegeschenken
  • Doorgeven van kennis d.m.v. Eco artikelen op basis van ervaring of ervaringen van derden. (Eco kennisbank)
  • Bewust een verlengstuk zijn van fabrikanten en leveranciers die ook milieubewust denken en vooruitgang boeken op Eco gebied.
  • Het ondersteunen en bevorderen van de Fairtrade gedachte bij onze Fairtrade producten. 
  • Naast onze ecologische producten relaties van dienst zijn met overige niet Eco promotieartikelen en relatiegeschenken.

Promotoday is een leverancier en importeur van Eco en niet Eco promotieartikelen en relatiegeschenken.
Promotoday is onderdeel van AlphaHuys Holding BV.

hoe is promotoday ontstaan ?

Eigenlijk vanuit een Eco denkwijze. Onze voormalige sites Ekopennen, Ekotassen en Ekopromotieartikelen bestonden sinds 2006. Daar is in 2014 Promotoday.nl aan toegevoegd. Momenteel is alles geïntegreerd in een site Promotoday.
Wij richten ons voornamelijk op pennen, potloden, kleurpotloden en cadeau-verpakkingen. Deze duurzame Eco producten hebben bij Promotoday een streepje voor.

Eco promotieartikelen en duurzame relatiegeschenken, een steeds groter wordend assortiment.

Vrijwel dagelijks zijn we op zoek naar nieuwe (Eco) promotieartikelen. Lang niet alles draagt onze goedkeuring weg.  Echter onze fabrikanten en leveranciers worden steeds alerter op afkomst,  lange vliegkilometers, Europese producten, de juiste omschrijvingen geven en gecertificeerde producten leveren. Wij vullen hen graag aan door een verlengstuk te zijn richting (semi) overheid, NGO’ s en bedrijfsleven.

Denkt u ook met ons mee door bewust te schrijven…. bewust te shoppen….. en bewust te promoten..? Promotoday.nl staat voor u klaar om samen met uw organisatie een bewuste keuze te maken.

Eigendomsrechten

AH Holding B.V. behoudt zich alle eigendomsrechten en andere rechten voor van Ekopromotieartikelen.nl en informatie via Ekopromotieartikelen.nl omtrent de aangeboden producten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AH Holding B.V. is het niet toegestaan informatie en/of huisstijl te kopiëren, te  vermenigvuldigen of te bewerken anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Niets uit de tekst of foto´s in de website van Ekopromotieartikelen.nl mag op enige wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.