Groeipotloden nieuws 2019. Een nieuw jaar met alweer een nieuwtje. In groeipotloden nieuws 2019  laten wij u alle nieuwtjes weten omtrent het groeipotlood. Lijkt alles al bekend voor u? Deze pagina groei potloden nieuws houdt u op de hoogte van alle nieuwe dingen die dit bijzondere kruidenpotlood aangaan.

Groei potloden nieuws 2019

Met groei potloden nieuws komt u de laatste nieuwtjes te weten over dat potlood met een dubbelleven.
Weet je nog? Dat vreemde potlood waar je niet mee kunt gummen maar waaruit je wel een prachtige bloem kunt laten groeien….

Scholen

Veel kinderen op basisscholen kijken er al lang niet meer van op…Samen met de juf hebben ze het uitgeprobeerd. En ja hoor..de ene een zonnebloem, de ander een vergeet-me-nietje, Cherry tomaatjes ga maar door.

Bedrijven, 

Heel belangrijk in het bedrijfsleven zijn goede zakenrelaties. Die moeten groeien…Het bloeipotlood illustreert dat op een geweldige manier.

Ok daar gaan we…

Met de eerste weetjes van 2019.

Bamboe groeipotloden

6 februari 

Groeipotloden promotoday

Dat is een binnenkomer zo vroeg in het jaar 2019

Een groeipotlood met bamboezaden. Afhankelijk waar u woont (in een gematigd- of (sub)tropisch klimaat) kunt u deze nieuwe versie buiten of binnen laten ontkiemen.

Let op: Er is slechts een beperkte voorraad geproduceerd.  Omdat de interesse groot is voor bamboe-groeipotloden adviseren wij niet al te lang te wachten met een bestelling. Bij iedere aanvraag   zullen we moeten nagaan of deze bamboe-versie nog voorradig is.

Bamboe is een exotische plantsoort en groeit erg snel. Maar bamboe-zaden vereisen  ook andere condities dan onze bestaande zaden.

Zoals:

  • De teelaarde moet heel erg nat zijn en nat gehouden worden:
  • Geef het water-schoteltje altijd voldoende water. Dit zorgt er voor dat de wortels vochtig blijven en niet naar de oppervlakte kruipen.
  • Houdt de bamboe op een warme plaats zowel tijdens de teelt als bij het ontkiemen.
  • Teel de bamboe alleen buiten als u in een warm land woont.

Prijs: De prijs per potlood ligt € 0,15/stuk hoger van onze overige groeipotloden.

een nieuw offerte formulier groeipotloden

1 januari

Er is in detail heel veel mogelijk met onze groeipotloden. O.a. graveren in verschillende talen, twee verschillende plantsoorten bestellen in een keer en nog veel meer.

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn heeft Promotoday een nieuw offerte formulier gelanceerd, waarin vrijwel alle opties aan de orde komen.

Nieuw offerteformulier zien?