Groei kleurpotloden

Groei kleurpotloden zijn een variant op onze groeipotloden ook wel kruidenpotloden genoemd. Extra interessant voor het kleuter- en basisonderwijs. Kinderen zien hun kleurpotlood veranderen in een plant, bloem of groente.

Een groei kleurpotlood om te planten…

Wel eens gehoord van een kleurpotlood met een dubbelleven..?
Of van een groei-kleurpotlood om te planten..?
We hebben ze met 8 verschillende zaden.

Overzicht beschikbare planten kleurpotloden 2018 Acht verschillende kleuren….acht verschillende planten

Laat de kinderen in de klas het stompje van dit kleurpotlood nog even bewaren…

Want dit groei-kleurpotlood  met een plantje heeft namelijk een dubbelleven, het kleurt en wanneer het te klein is geworden om te kleuren kun je het planten om daarna uit te groeien tot een kruid, bloem of groente. En uiteindelijk kweek je er iets heerlijks, moois of grappigs van kweken.

 

Naast het groeipotlood is er ook een kleurpotlood waaruit een zaadje groeit

Promotoday.nl  biedt u het eerste groei-kleurpotlood aan dat groeit …
Een ecologisch kleurpotlood dat een tweede leven krijgt wanneer het tot een potlood stompje is geworden…..Inderdaad een tweede leven in de vorm van een plant.

Een kruiden kleurpotlood dat “leeft“

Groei kleurpotloden

Onze groei-kleurpotloden met planten en bloemen als  Koriander, Chia- of  Madeliefje leven zodra…….. ze water krijgen en de zon  zien.

Kunnen deze groei kleurpotloden ook bedrukt worden?

Wij adviseren altijd om te graveren omdat dit milieuvriendelijker is. U voegt daarmee iets extra’ s toe aan een duurzame wereld omdat u kiest voor een gegraveerd potlood dat niet bedrukt wordt met een milieu-onvriendelijke inkt. Deze groei kleurpotloden kunnen samen met uw logo, tekst of slogan gegraveerd worden. Wilt u toch bedrukken, neem dan contact met ons op.

Heeft dit kruiden potlood nog meer positieve punten?

Dit ecologisch kleurpotlood bevat geen lood. En is daarom volkomen veilig om de kruiden te planten en te eten die het groei-kleurpotlood produceert.

Dit “groene” kleurpotlood is gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen. Met een speciale capsule dat op water reageert. Zodra de capsule met water in contact komt, lost het zich langzaam op, waardoor het zaadje in de top van het groei kleurpotlood zich kan gaan ontkiemen.

En nadelen?

Het milieuvriendelijke kleurpotlood bevat zaadjes die zich kunnen ontkiemen. Elk potlood bevat minimaal vier zaadjes, afhankelijk van het soort kruiden.

Sabbelen op het potlood door kinderen bijvoorbeeld zorgt er voor dat het potlood nooit meer groeien zal… De capsule zal smelten en de zaadjes komen te voorschijn of verdwijnen….We laten het aan u over om dit een voordeel of nadeel te noemen. Misschien een mooie leerschool dat sabbelen op een potlood nooit goed is ?

Wat moet ik verder nog weten over dit “vreemde” groei-kleurpotlood?

   
Groei kleurpotloden

Vergeet niet dat basilicum de enige van 7 verschillende “potlood kruiden” is dat geniet van het leven binnenshuis. We raden je daarom aan de kruiden (m.u.v. basilicum) dan ook vooral buitenshuis (in de tuin of in een pot) te planten zodra ze beginnen te groeien.

Geef je groei kleurpotloden regelmatig water en zorg dat het voldoende zonlicht krijgt. Kruiden-kleurpotloden ” in de bloei” moeten pal in de zon staan zodat ze goed kunnen groeien. Reken op 2-3 weken voordat de zaadjes ontkiemen en op 4-5 weken voordat je de kruiden kan gebruiken voor een heerlijke lunch…En vergeet vooral niet het aloude gezegde… Behandel de ontkiemende zaadjes met liefde…

Kleurpotloden worden ongeslepen geleverd. (Tegen een geringe meerprijs kunnen ze ook geslepen geleverd worden). 
De kleur is naturel houtkleur.
Zoals eerder vermeld worden de kruiden potloden uitsluitend gegraveerd en kunnen niet bedrukt worden door de fabrikant zelf. Neem contact met ons op als u toch wil bedrukken.
De levertijd is ca 4 weken gegraveerd na goedkeuring digitale proefdruk.

 

Offerte aanvragen

Verpakking

Groeipotlood geschenkverpakking voor 3 potloden

Verpakking voor 3 groei kleurpotloden

Hiernaast ziet u de standaard verpakking voor 3  groei kleurpotloden. Custom made verpakking mogelijk 

Minimale afname:
Standaard verpakking 200 stuks. (600 kleurpotloden)
Custom made verpakking 500 stuks (1500 kleurpotloden) 

Offerte aanvragen

Verpakking voor 5 groei kleurpotloden

Hiernaast ziet u de standaard verpakking voor 5 groei kleurpotloden. Custom made verpakking mogelijk 

Minimale afname:
Standaard verpakking 100 stuks. (500 kleurpotloden)
Custom made verpakking 500 stuks (2500 kleurpotloden) 
 

Offerte aanvragen
Verpakking voor 5 groei potloden

Verpakking voor 8 groei kleurpotloden

Hiernaast ziet u de standaard verpakking voor 8 groei kleurpotloden. Custom made verpakking mogelijk 

Minimale afname: Standaard verpakking 100 stuks. (800 kleurpotloden) Custom made verpakking 500 stuks. (4000 stuks kleurpotloden)  

Offerte aanvragen

Wilt u toch nog iets meer weten? Vraag het ons.

 Eigendomsrechten

AH Holding B.V. behoudt zich alle eigendomsrechten en andere rechten voor van Promotoday.nl en informatie via Promotoday.nl omtrent de aangeboden producten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AH Holding B.V. is het niet toegestaan informatie en/of huisstijl te kopiëren, te  vermenigvuldigen of te bewerken anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Niets uit de tekst of foto´s in de website van Promotoday.nl mag op enige wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.

Hieronder een greep uit onze kleine- en grote relaties