Hi Jeanine. Gisterenavond thuis dacht ik… Moeten wij volgend jaar misschien ook eens overstappen op Eco promotieartikelen? Wat is jouw idee daarover? Ik heb daarna eens zitten googelen en toen kwam ik toch wel een hoop duurzame relatiegeschenken en Eco promotieartikelen tegen. En ook mooie en nuttige artikelen. Op elektronica gebied ligt het wat minder eenvoudig, maar er was toch meer dan ik dacht. Als ik bijvoorbeeld denk aan onze notitieboekjes die we in grote getale jaarlijks uitdelen, daar zijn veel Eco varianten op. Ook met pennen en potloden net zo. Zelfs merkartikelen zoals Stabilo en BIC timmeren steeds meer aan de weg op Eco gebied.
Wanneer heb jij tijd om samen eens te brainstormen over dit onderwerp?

Misschien stelt u binnen uw bedrijf die vragen ook wel eens. We weten allemaal dat het anders moet, maar die eerste stap zetten tja….>
Promotoday helpt u graag een bewuste keuze te maken voor de wereld van morgen.

WILT U OOK “GROEN” PROMOTEN?

  MET ECO PROMOTIEARTIKELEN GEEFT U NÈT DAT BEETJE MEER.

Driehoekig Eco memoblok
eco alle promotieartikelen
Duurzame Eco powerbank
eco Elektronica en computer
Organizer bamboe
eco kantooraccessoires
Duurzame PET waterfles
eco outdoor en vrije tijd
Eco reisadapters bedrukt en onbedrukt bestellen bij Promotoday.nl
eco reizen
Eco puntenslijpers kopen bij Promotoday.nl
eco school en studie
Eco horloges bestellen bij Promotoday.nl
eco smartbanden en horloges
Grote bamboe theedoos
eco wonen en koken

Eigendomsrechten

AH Holding B.V. behoudt zich alle eigendomsrechten en andere rechten voor van Promotoday.nl en informatie via Promotoday.nl omtrent de aangeboden producten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AH Holding B.V. is het niet toegestaan informatie en/of huisstijl te kopiëren, te  vermenigvuldigen of te bewerken anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Niets uit de tekst of foto´s in de website van Promotoday.nl mag op enige wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.