In een wereld van design en architectuur biedt Promotoday.nl een aantal potloden aan die hierin perfect passen. Een voorbeeld daarvan zijn deze zwart op zwart bedrukte potloden. Zij hebben een bepaald- en bijzonder accent. Maar er zijn natuurlijk talloze andere toepassingsmogelijkheden. U kent er vast wel meer waarin zwart op zwart bedrukte potloden zouden kunnen passen.

Zwart op zwart bedrukte potloden

Zwart op zwart bedrukking

Hierboven een voorbeeld van een door en door zwart gekleurd potlood met zwarte opdruk.

Vraag hieronder offerte aan

Artikel-08-0004 ZZ (Zwart op zwart bedrukte potloden)

  • Controleer het opgegeven E-mailadres op juistheid anders kunnen we u niet antwoorden
  • Indien nodig waar kunnen we u telefonisch bereiken?
  • Bestelling korte en lange potloden mogelijk in kleine hoeveelheden, uitsluitend rond zonder gum. Vanaf 2016 stuks ook in zeshoekige doorsnede te bestellen.
  • Zowel lange- en korte potloden uit voorraad kunnen besteld worden in ronde doorsnede.
  • Standaard bedrukken wij vanaf 250 stuks uit voorraad. Ook in Full Colour.
  • Datumnotatie:DD dot MM dot JJJJ
    Standaard levertijd 4 weken na goedkeuring digitale proefdruk. Onbedrukt circa 3-4 dagen. Let op Stempelen 6 weken levertijd na goedkeuring digitale proefdruk.
  • Toch nog iets weten? Beschrijf hier uw vraag of opmerking zo goed mogelijk zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uit welk  hout zijn onze zwart op zwart bedrukte potloden geproduceerd?

Onze zwarte potloden uit deze 08-serie zijn vervaardigd uit Europese duurzaam beheerde bossen. (Wij kunnen deze naturel potloden een gekleurde coating geven in 26 standaardkleuren als variant op deze matte zwarte laklaag waar we op deze pagina over spreken).

Dragen deze zwart op zwart bedrukte potloden ook een certificering?

FSC gecertificeerde zwarte potloden


Het potlood is FSC gecertificeerd. Meer weten?.

Wat hebben we nodig voor een gratis digitale proefdruk?

Hierboven een impressie wat u ongeveer krijgt. Een glossy zwarte opdruk op een mat zwart gelakt zwart potlood. De lichte streep wordt veroorzaakt door weerkaatsing van het licht.

Stuurt u ons een gevectoriseerd .ai – .eps  of gevectoriseerd pdf bestand toe. Dan ontvangt u binnen 2 dagen een gratis digitale proefdruk. Wat is een gevectoriseerd bestand?

Wat is de levertijd van dit potlood?

Zwart op zwart bedrukking vraagt een levertijd 4 weken na goedkeuring digitale proefdruk.

logo europa

Veel producten worden in China geproduceerd. Europese producten zijn dus veel sneller leverbaar. Ze moeten ook voldoen aan veel strengere wet- en regelgeving. Ze kunnen milieueisen niet terzijde leggen, de zorg om fabrieksarbeiders dient hoog in het vaandel te staan. Productveiligheid is een prioriteit. Ook hebben Europese promotieartikelen geen milieubelastende vliegkilometers achter de rug omdat ze simpelweg zijn vervaardigd in Europese fabrieken. Het is goed om te weten dat we de Europese economie steunen met een Made in Europe promotieartikel.

Wilt u toch nog iets meer weten? Vraag het ons. Meer weten over goed drukwerk?

Eigendomsrechten

AH Holding B.V. behoudt zich alle eigendomsrechten en andere rechten voor van Promotoday.nl en informatie via Promotoday.nl omtrent de aangeboden producten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AH Holding B.V. is het niet toegestaan informatie en/of huisstijl te kopiëren, te  vermenigvuldigen of te bewerken anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Niets uit de tekst of foto´s in de website van Promotoday.nl mag op enige wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.

Een kleine greep uit onze relaties